Elektromos fűkaszák


További információkért klikkeljen a termék nevére.

fűkasza stihl fse 31STIHL FSE 31 fűkasza


Könnyű, kis- és közepes teljesítményű elektromos szegélynyírók olyan területre, ahol fontos a csendes üzemmód.

További információkfűkasza stihl fse 41STIHL FSE 41 fűkasza


Könnyű, kis- és közepes teljesítményű elektromos szegélynyírók olyan területre, ahol fontos a csendes üzemmód.

További információkfűkasza stihl fse 60STIHL FSE 60 fűkasza


Nagy teljesítményű, csendes elektromos szegélynyírók rugalmas meghajtótengellyel, AutoCut C nyírófejjel.

További információkfűkasza stihl fse 81STIHL FSE 81 fűkasza


Nagy teljesítményű, csendes elektromos szegélynyírók rugalmas meghajtótengellyel, AutoCut C nyírófejjel.

További információkBenzines fűkaszák


További információkért klikkeljen a termék nevére.


 Könnyű aljnövényzet tisztítók


A könnyű aljnövényzet tisztítók kiválóan alkalmasak a lakó és telek ingatlanok területeinek ápolására, karbantartására. Típustól függően alkalmas 200 négyszögöltől akár 800 négyszögöl terület ápolásáraq, a ház illetve a telek körüli kerítések, utak szegélynyírásához. A könnyű aljnövényzet tisztítók kezelése és karbantartása egyszerű, mindenki könnyűszerrel elvégezheti.
A könnyű aljnövényzet tisztítók az alábbi típusokat foglalják magukba:Kifutó termék
fűkasza stihl fs 38STIHL FS 38 fűszegélynyíró - Modern és könnyű


Ez a motoros tisztító a STIHL család legkisebb gépe. A kőrfoganytú állítható kialakítása előnyös a szűk helyeken, pl. bokrok és fák között végzett munkáknál.

További információk
fűkasza stihl fs 40STIHL FS 40 - Új, könnyű, 0,7 kW-os motoros szegélynyíró


Új, kisméretű motoros szegélynyíró egyszerűsített indítással. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén.

További információk


új termék

Kifutó termék
fűkasza stihl fs 45STIHL FS 45 fűszegélynyíró - Modern és könnyű


Ez a típus lényegében megegyezik az FS-38-as típussal, csak nagyobb teljesítményű motorral van szerelve.

További információk


fűkasza stihl fs 50STIHL FS 50 - Új, kényelmes és könnyű, 0,8 kW-os motoros szegélynyíró


Új, könnyű motoros szegélynyíró egyszerűsített indítással. Kengyelfogantyú szorítócsavarral. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén.

További információk


új termék

Kifutó termék
fűkasza stihl fs 55STIHL FS 55 fűkasza - Kicsi és sokoldalú, kétkezes fogantyúval


Az FS-55 típusú fűkasza kicsi és sokoldalú, a kétkezes fogantyúval könnyen kezelhető. Fűvágólap mellett damil is felszerelhető a gépre - mely külön tartozék - így jól használható szívós gazok és vastagabb lágyszárú növények vágására is.

További információk


fűkasza stihl fs 56STIHL FS 56 - Új, kényelmes, 0,8 kW-os motoros szegélynyíró kétkaros fogantyúval


Új, sokoldalú motoros szegélynyíró egyszerűsített indítással. Kétkaros fogantyú az ergonomikus nyírás érdekében. Alkalmas a gyepvágásához kisebb telkeken. Megfelelő vágóeszközzel gazos fű, nád és csalán vágására is alkalmas.

További információk


új termék Középkategóriás aljnövényzet tisztítók


A középkategóriás gépek családjával az általános kaszálási feladatokon túlmenően a motorteljesítmény és a vágóeszközök függvényében alkalmas a szívós gazok, bozótok vágására, sőt kisebb bokros területek ritkítására is használható. A nagyteljesítményű motorok nagy erőt képviselnek, minden vágási feladatra alkalmasak, rendkívűlien terhelhetők és így a tájápolásban a lehetőségek teljes tárháza kihasználható.
A középkategóriás aljnövényzet tisztítók az alábbi típusokat foglalják magukba:

Kifutó termék
fűkasza stihl fs 80STIHL FS 80 fűkasza - Teljes műszaki felszereltség


Nagyon jó felszereltségű, kétkezes fogantyúval, tartó hevederrel ellátott fél-profi gép. Ez a típus már alkalmas szívósabb fűfélék rendvágására is. Elsősorban a nehezen hozzáférhető helyeken, domboldalon, pincetetőn, valamit árkok tisztítására használható.

További információk


fűkasza stihl fs 87STIHL FS 87 - Motoros kasza 0,95 kW-os 4-MIX motorral, kétkaros fogantyúval


Motoros kasza szabadalmazott 4-MIX motorral. Kétkaros fogantyú az ergonomikus kaszálás érdekében. Keverékkel működik. Kiváló motoros erő. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Nagyobb zöldfelületek, kényelmes és gazdaságos nyírására. Megfelelő vágóeszközzel alkalmilag bozótosok kivágására is alkalmas.

További információk


új termékfűkasza stihl fs 90STIHL FS 90 fűkasza - Teljes műszaki felszereltség


Kétkezes fogantyúval ellátott fűkasza, amely jól használható szegélynyíráshoz, tisztítási munkákhoz, és a szívós gaz nagyobb területekről történő eltávolításához. Damilfejjel és fém vágószerszámmal is használható.

További információkfűkasza stihl fs 100STIHL FS 100 fűkasza - Teljes műszaki felszereltség


Az új 4-MIX motor olyan négyütemű benzinmotor mely a szabadalmaztatott 4-MIX elv alapján olaj-benzin keverékkel működik, így egyesíti magában a két- és négyütemű motorok előnyeit. Az új konstrukció eredményeképpen a motor károsanyag kibocsátása 80%-al kevesebb. Kellemes, csendes üzemmód, kiváló forgatónyomaték jellemzi.

További információkfűkasza stihl fs 120STIHL FS 120 fűkasza - A középkategóriás csúcsmodell


Az eddigi típusoktól eltérően -a flexibilis hajtást kiváltva- merev meghajtótengellyel gyártják már az FS-120 típusú gépet. A merev tengelyes meghajtás alkalmassá teszi a gépet a kemény, tartós ígénybevételre így akár 1-1.5 ha terület ápolására, gaztalanítására is használható. A különböző fém vágószerszámokkal a fiatal cserjék eltávolítása is lehetséges.

További információkfűkasza stihl fs 130STIHL FS 130 fűkasza


Erős aljnövényzet-tisztító a park- és tájápoláshoz. Merev meghajtótengellyel - a kemény, tartós igénybevételre, és a fém vágószerszámok rendszeres használatához tervezve. Kitűnően alkalmas a szívós gazok nagyobb felületről történő erőkímélő eltávolításához és a megfelelő szerszámmal a csomós bozótok kivágásához is. Jól használható szegélynyíráshoz és tisztítási munkákhoz is. Alacsonyabb káros anyag kibocsátással.

További információk Nagyteljesítményű - profi - aljnövényzet tisztítók


A nagyteljesítményű - profi - kategóriába sorolt különböző típusú gépek hasznos segítőtársak a sűrű és magas aljnövényzetek ápolásánál, erdei kultúrák és gyümölcsösök, szőlők tájfüggő, nehézművelésű ápolási, tisztítási munkáinál. A különböző motorteljesítményű gépek kiválasztásával a mindenkori üzemeltetési feltételeknek legjobban megfelelő gép alkalmazható az adott területen. A kőrfűrészlappal is szerelhető változatok az erdőgazdálkodásokban nyerhetnek kiváló alkalmazást.
A nagytaljesítményű - profi - motoros kaszák használtatát nagyon megkönnyíti a "komfort" vállheveder. Az oldalirányban futó hevederek a mellkast szabadon hagyják, így a heveder nagyobb mozgásszabadsgáot biztosít. A puha, párnázott heveder gondoskodik a kellemes viseletről. Az ideális teherelosztásból adódóan a váll, a hát és a csípő azonos mértékben veszi fel a terheléseket.
A nagyteljesítményű aljnövényzet tisztítók az alábbi típusokat foglalják magukba:

fűkasza stihl fs 310STIHL FS 310 fűkasza - A teljesítményéhez képest meglepően könnyű


A STIHL motoros kaszái a profi felhasználók erős társai. Segítségükkel lenyírható az utak mentén és rézsükön növő fű és gyom. és erdőápolási munkákra is használhatók. A motoros kaszák használatát rendkívüli erejük, megbízhatóságuk, valamint kimagasló kezelési kényelmük teszi különösen gazdaságossá. A feladat és az igények szerint különböző teljesítményű gépek használhatók.

További információkfűkasza stihl fs 350STIHL FS 350 fűkasza - A teljesítményéhez képest meglepően könnyű


A professzionális gépcsalád alacsonyabb motorteljesítményű gépe. A komfort vállhevederrel szinte alig veszi ígénybe a vele dolgozót, így nagyon jól használható elgazosodott területek tisztításához, ápolásához, úgy az erdő, mind gyümölcsgazdaságban.

További információkfűkasza stihl fs 400STIHL FS 400, FS 450, FS 480 fűkasza - Szolid aljnövényzet-tisztító bozótvágókéssel


Ezek a típusok már majdnem teljesen professzionális gépek. Kiválóan alkalmasak a magas és sűrű növésű gazok, füvek, bozótosok ápolására, folyamatos út melletti kaszálásra, valamint erdők és gyümölcsösök karbantartására. A gépek sokféle vágószerszámmal használhatóak.

További információkfűkasza stihl fs 550STIHL FS 500, FS 550 fűkasza - Egy páratlanul erős gép


Ezen típusú gépek már csúcsminőségű professzionális "erőgépek". A nagyteljesítményű erős, robosztus kivitelű aljnövényzet tisztítók már megfelelnek az erdőgazdaságokban és a gyümölcsösökben való alkalmazáshoz. Ezek a típusok már alkalmasak a fiatal erdők első ritkításához, sőt körfűrészlappal szerelve a vékonyabb fatörzseket is könnyedén elvágják.

További információk Háton hordozható motoros aljnövényzet tisztítók


Meredek lejtőkön vagy szűk mélyedésekben lévő gazos, bokros területek ápolási munkáira ideálisak a háton hordozható motoros kaszák, mivel csak a művelő szárat szükséges tartani. A motor és a művelőszerszám közötti rugalmas kapcsolat minden munkahelyzetben - így lejtőn felfelé is - erőkímélő munkát tesz lehetővé.
A meghajtó motor forgathatóan csapágyazott a komfort hordozható válltartón, ami az egybeépített csípőhevederrel biztosítja a könnyű munkavégzést nehéz terepviszonyok mellett is.
A nagyteljesítményű aljnövényzet tisztítók az alábbi típusokat foglalják magukba:

fűkasza stihl FR 350STIHL FR 350 aljnövényzet tisztító


Ez a háton hordozható motoros aljnövényzet tisztító különösen nehéz terepviszonyok közt is erőkímélő munkát tesz lehetővé.

További információk

 KiegészítőkStihl vágófejek


Termékeink közt minden feladatra megtalálja a legmegfelelőbb vágóeszközt, legyen szó gyenge, erős növényzetről, bokrokról, vagy vékony fákról.Stihl damilok


Kerek, négyzetes és ötszögű nyírószálak.Stihl kenőzsírok


Minden STIHL motoros szegélynyíró és kasza hajtóművének kenéséhez.